به گزارش اگزیم نیوز، محمد صالح اولیا روز یکشنبه در بیست و دومین همایش تعالی سازمانی در مرکز همایش های بینالمللی صدا و سیما اظهار داشت: سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور باید افزایش یابد تا شاهد افزایش بهرهوری و رونق اقتصاد در کشور باشیم.
وی افزود: باید به صورت تجربی به سمت کوچک سازی دولت حرکت کنیم و اقتصاد را به بخش خصوصی بسپاریم؛ این امر منجر می شود تا با حذف رانت ها، دولت مدیریت بهتری داشته باشد.
رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران با اشاره به مدلهای مختلف سنجش تعالی در شرکتها و سازمانها در کشورهای مختلف، گفت: تفاوتهای مختلفی در شاخص های تعالی نهادها در کشورهای مختلف و ایران وجود دارد، ازاینرو باید به سمت شفافیت در اطلاعات مالی حرکت کنیم ضمن اینکه در جامعه ما پنهان کاری در اطلاعات مالی و شفافیت وجود دارد.
وی اضافه کرد: برای اینکه تحلیل اطلاعات دقیق انجام شود نیاز به شفافیت داریم، هر قدر شفافیت بیشتر باشد تحلیل اطلاعات دقیق انجام می شود.
اولیا، بر حرکت سازمان ها و شرکت ها به سمت بهره وری تاکید کرد و گفت: در صورتی که شرکتها به بهره وری و تعالی توجه نداشته باشند با محدودیت ها و چالش روبهرو می شوند.
وی تاکید کرد: باید میزان بهره وری شرکتهای خصولتی و نقش بخش خصوصی واقعی در اقتصاد کشور مورد ارزیابی قرار گیرد تا شرکت ها به جایگاه واقعی دست پیدا کنند.
رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران به شاخص های ارزیابی تعالی سازمانی اشاره کرد و گفت: باید همبستگی بین شرکتهایی که جوایز تعالی را دریافت میکنند ایجاد شود و به صورت مستمر وضعیت عملکرد و خروجی شرکت هایی که مورد تقدیر قرار می گیرند بررسی و رصد شود.
اولیا خاطرنشانکرد: سازمان مدیریت صنعتی شاخص های تعالی سازمان ها را در شرکت ها و سازمان ها بررسی می کند و باید به درستی جایگاه شرکت ها ارزیابی شود.
بیست و دومین همایش تعالی سازمانی امروز در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما آغاز شده است و روز دوم آن فردا در مرکز همایشهای سازمان مدیریت صنعتی برگزار خواهد شد.
این رویداد که با حضور چهرههای برجسته مدیریتی کشور برگزار میشود، فرصتی برای مدیران و سازمانهای برتر فراهم می کند تا بتوانند در کنار هم جمع شوند، از تجربههای موفق یاد بگیرند و با جدیدترین روشهای بهبود عملکرد آشنا شوند.
در بیست و دومین همایش تعالی سازمانی، علاوه بر معرفی سازمانهای برنده در سطوح مختلف تعالی و سازمانهای سرآمد، برنامههای مربوط به ارائه دستاوردهای برجسته از طریق تحلیلگری داده نیز مورد توجه قرار گرفته است.
در این دوره یکهزار و ۶۰۰ شرکت ارزیابی شده اند که در این رویداد، ۳۷ شرکت برتر تقدیر، ۳۶ شرکت گواهی تعهد به تعالی و ۱۱ شرکت تندیس می گیرند که یکی از این تندیس ها زرین و و تندیس دیگری سیمین است.
نظر شما